SEO Fiyatları Ne Kadar?

Blog

SEO Fiyatları Ne Kadar?

Admin
2023-10-22 12:26:28

SEO Fiyatları Ne Kadar?

SEO fiyatları ne kadar? Her geçen gün önemini giderek artıran SEO kavramı, bu alanda hizmet veren sayısı oldukça arttığı için fiyat açısından karmaşık bir hal aldı. Müşteri potansiyeline sahip kişiler, doğal olarak fiyat araştırması yaparken hizmet veren kişiler arasındaki fiyat uçurumunu anlamaya çalışıyor. Basit bir örnekle SEO paket fiyatları bir web sitesinde 1.000tl olabilirken, başka bir web sitesinde 10.000tl olabiliyor. Üstelik 1.000tl olan pakette içerik daha fazla görünüyor.

Peki neden? Bu tür hizmetler aslında içeriğin kalabalık, şaşalı görünüyor olması o içeriğin çok da iyi olacağı anlamına gelmemektedir. Pek çok kişi, SEO kavramını tekelleştirmiş durumda. Sektöre yönelik tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan, işin yarar veya zarar boyutuna bakmaksızın sadece para kazanmak odaklı hareket edebiliyor. Örneğin, bazı programlar web sitelerine binlerce farklı site üzerinden otomatik olarak çalışma yapabiliyor. Bu web sitelerinde on binlerce link çıkışı olduğu için, sizin sitenize faydası düşük olabilir. Veya zarar verebiliyor olabilmektedir.

SEO Çalışması Fiyatları Nasıl Belirlenir?

SEO çalışmalarının fiyatları, bu işi yapan bireyler ve firmaların web sitelerinde farklılıklar göstermektedir. Bazı sitelerde fiyatlar yer almazken, fiyatlar web sitelerin belirli bir teknik analizden geçirilmesinin ardından belirlenmektedir. Genel olarak SEO çalışması fiyatlarını belirleyen kriterler şu şekildedir:

·         Anahtar kelimelerin zorluk derecesi.

·         Web sitesinin sektörü. (Örneğin nakliyat sektöründe genel olarak rekabet fazladır.)

·         Müşteri talepleri.

Gibi faktörler baz alınarak SEO çalışmalarının fiyatları belirlenmektedir.  Bazı şahıs ve firmalar kârını düşük tuttuğu için müşterilerine uygun fiyatlı hizmet sunabilmektedir.

SEO Hizmeti Fiyatları Genel Olarak Ne Kadar?

Aslında SEO hizmeti fiyatları ne kadar? Sorusu, ucu oldukça açık bir sorudur. Bu sorunun cevabı iç SEO fiyatları, backlink fiyatları, Google 1. Sayfa garantili çalışma fiyatları gibi alt başlıklarda incelenebilmektedir. Genel olarak SEO fiyatları 500tl ile 150.000tl arasında değişkenlik göstermektedir. Fiyatları aldığınız hizmetlerin boyutu, SEO firmalarına karşı talepleriniz, web sitenizin mevcut durumu gibi faktörler belirler.

SEO Fiyatları Nasıl Öğrenilir?

Google arama motoru aracılığıyla “SEO firmaları”, “SEO hizmeti”, “SEO” gibi ilgili aramalarda bulunarak ilgili firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Firmamız SEO firmaları arasında yer aldığı için direkt olarak kuruluşumuz aracılığıyla da fiyat alabilirsiniz. Ben Aykut Aydın, 8 yılı aşkın süredir profesyonel anlamda SEO hizmeti vermekteyim. İsterseniz bana 0551 148 38 84 aracılığıyla Telefon & Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Google SEO Fiyatları

En çok tercih edilen arama motoru Google olduğu için, Google SEO fiyatlarını dikkate almanızı tavsiye ederiz. Google SEO fiyatları, Google 1. Sayfa garantili çalışma fiyatları, Google sıralama yükselişi garantili çalışma fiyatları gibi taleplere bağlı olarak belirlenmektedir. İç SEO istiyor musunuz? Backlink çalışması istiyor musunuz? Tam olarak beklentileriniz neler? Belli başlı anahtar kelimelerde mi üst sıralara gelmek istiyorsunuz yoksa web sitenizin kalitesinin artmasını mı istiyorsunuz? Gibi sorulara vereceğiniz cevaplar önemlidir.

Google SEO Fiyatları Şu Şekildedir:

1. Sayfa Garantili SEO Ücretleri: 1.000 Türk Lirası - 200.000 Türk Lirası Arasındadır.
İç SEO Fiyatları : 1.000 Türk Lirası - 150.000 Türk Lirası Arasındadır
Backlink - OFF Page SEO Fiyatları:

100 Türk Lirası - 250.000 Türk Lirası Arasındadır.

SEO Analiz Fiyatları: 50 Türk Lirası - 15.000 Türk Lirası Arasındadır.